
مقدمه
صندلی خودرو کودک یکی از وسایل ضروری است که خانوادههای دارای کودک مستلزم خرید آن هستند. همه ما میدانیم که کودکان در ماشین نباید در صندلی جلو بنشینند و باید در صندلی عقب قرار بگیرند و از کمربند ایمنی استفاده کنند. از سنین نوزادی تا حدوداً ۸-۷ سالگی بهتر است فرزندتان از صندلی ماشین کودک استفاده کند.
استفاده از این محصول خیال شما را از بابت ایمنی کودک راحت میکند. اگر زیاد به مسافرت میروید و یا اینکه در هنگام روز مجبور هستید کودک همراه شما باشد و رانندگی کنید حتما در ماشین خود یک صندلی کودک داشته باشید. از اینکه چه نوع صندلی خودرو کودکی را انتخاب کنید فاکتورهای زیادی وجود دارند که در ادامه آنها را به شما معرفی خواهیم کرد.
[wpsm_button color=”red” size=”medium” link=”https://affstat.adro.co/click/449646f3-c009-43ad-82de-b4cbb635ac06″ icon=”none” class=”” target=”_blank” rel=”nofollow sponsored”]قیمت باکیفیت ترین صندلی های خودرو کودک در دیجی کالا[/wpsm_button]
چرا باید از صندلی خودرو کودک استفاده کنیم؟
مسلماً اولین دلیل برای استفاده از صندلی خودرو، امنیت کودک است. یک صندلی خودرو کودک استاندارد باعث حفاظت همه جانبه از گردن و سر، تا کمر و پاهای کودک میشود. راحتی صندلی خودرو کودک باعث میشود کودک در مسافتهای طولانیتر کمتر خسته شود و آرام باشد و این نکته در مسافرتهای طولانی بسیار اهمیت دارد.
محدود شدن حرکات کودک در ماشین نیز میتواند از مزایای دیگر این محصول باشد، از آنجا که کودکان بسیار فعال و پرجنب و جوش هستند حتی در ماشین نیز آرام و قرار ندارند و این کار باعث پرت شدن حواس راننده و اتفاقات ناگوار میشود؛ بنابراین وقتی کودک در صندلی خودرو مخصوص به خود قرار بگیرد دیگر خبری از آن شیطنتها نخواهد بود.
صندلی خودرو کودک را از چه سنی میتوان برای کودک استفاده کرد؟
همانطور که در مقدمه به این موضوع اشاره کردیم صندلی خودرو کودک را میتوان از همان نوزادی تا سن ۸-۷ سالگی و یا حتی بالاتر، بسته به وزن و جثه کودک استفاده کرد. صندلیهای خودرو کودک براساس گروههای سنی و وزن کودک تقسیم بندی میشوند. از زمان تولد تا زمانی که وزن کودک به ۱۰ کیلوگرم برسد جزو گروه (۰) دسته بندی میشود؛ به دلیل داشتن محافظ سر و گردن در این صندلیهای خودرو بهتر است برای نوزدان ۰ تا ۹ ماه از این گروه انتخاب شود. اگر وزن کودک به ۱۳ کیلوگرم برسد گروه (+۰) است. کودکان با وزن ۹ تا ۱۷ کیلوگرم در گروه (۱)، ۱۵ تا ۲۵ کیلوگرم گروه (۲) و کودکان با وزن ۲۵ تا ۳۶ کیلوگرم در گروه (۳) قرار دارد.
[wpsm_button color=”red” size=”medium” link=”https://affstat.adro.co/click/f0b8612d-21e0-435b-a21a-1efd59733dbb” icon=”none” class=”” target=”_blank” rel=”nofollow sponsored”] پرفروش ترین صندلی های خودرو کودک در دیجی کالا[/wpsm_button]
راهنمای خرید صندلی خودرو کودک
انتخاب بهترین و مناسبترین صندلی خودرو کودک کمی دشوار به نظر میرسد اما با ویژگیهایی که ذکر میکنیم به شما کمک خواهیم کرد که این کار را به راحتی انجام دهید و یک صندلی خودرو کودک استاندارد را انتخاب کنید.
در انتخاب و خرید صندلی خودرو کودک ابتدا سن و وزن کودک را در نظر بگیرید و با توجه به این دو فاکتور، مشخص کنید صندلی که میخواهید خریداری نمایید در کدام گروه قرار میگیرد (گروههای صندلی خودرو کودک در بخش قبلی به شما ارائه شدهاند). سپس برای هر نوع صندلی که انتخاب کردید فاکتورهای زیر را نیز در نظر بگیرید:
اندازه صندلی
ماشین خود و فضای داخلی آن را در نظر بگیرید، اندازهای از صندلی را انتخاب کنید که برای ماشین شما مناسب باشد. صندلی خودروی کودک باید روی صندلی عقب خودرو قرار بگیرد و اندازه آن باید به صورتی باشد که احتیاجی به جا به جایی دیگرصندلیهای خودرو نداشته باشید.
کمربند ایمنی
کمربند ایمنی صندلی خودرو کودک از نکات بسیار مهمی است که حتما باید به آن توجه کنید. صندلیهای خودرو کودک باید دارای کمربندهای پنج نقطهای باشند. به این دلیل به این کمربندها پنج نقطهای گفته میشود زیرا دارای پنج نقطه اتصال روی دو بازو، دو پا و بین پاها است. این کمربند باید بتواند از قسمت سینه و کمر کودک مراقبت کنند و در مواقع ترمز ماشین، کودک را در جای خود نگه دارد.
محافظ سر
علاوه بر کمربند ایمنی، محافظ سر در صندلی خودرو کودک نقش مهمی در ایمنی و حفاظت از سر کودک دارد. این نوع محافظ در صندلیهای نوزادان و کودکان کوچکتر از اهمیت بیشتری برخوردار است. به منظور حفاظت بیشتر و راحتی کودک پدهایی در قسمت محافظ سر صندلی قرار میدهند.
سیستم Isofix یا Latch
صندلی خودرو کودک به وسیله کمربند ایمنی به صندلی اتومبیل متصل و محکم میشود. در برخی صندلیهای خودرو کودک و همچنین بعضی ماشینها سیستم ایزوفیکس وجود دارد. در این سیستم قلابهایی قرار دارند که باعث فیکس و ثابت شدن صندلی کودک در جای مناسب و استاندارد میشود و میتوانید از ایمن بودن صندلی مطمئن باشید.
[wpsm_button color=”red” size=”medium” link=”https://affstat.adro.co/click/f0b8612d-21e0-435b-a21a-1efd59733dbb” icon=”none” class=”” target=”_blank” rel=”nofollow sponsored”]قیمت پرفروش ترین صندلی های خودرو کودک در دیجی کالا[/wpsm_button]
تنظیم پشتی صندلی
داشتن قابلیت تنظیم برای صندلی به شما این امکان را میدهد که متناسب با کودک آن را تنظیم کنید. به عنوان مثال برای نوزادان صندلی باید به صورت خوابیده باشد چرا که در این سن توانایی نشستن را ندارند.
بعد از یک سالگی و زمانی که کودک قادر به نشستن است پشتی صندلی را باید به گونهای تنظیم کنید که کودک در آن راحت باشد، بهترین حالت به این صورت است که کودک به صورت صاف بنشیند. بنابراین قابلیت تنظیم پشتی صندلی میتواند بسیار به شما کمک کننده باشد.
مقاومت و دوام صندلی
از آنجا که صندلی خودرو کودک چند سال همراه شما و کودکتان است، بایستی مقاومت و دوام بالایی داشته باشد و با رشد کودک تحمل وزن آن را نیز داشته باشد.
راحتی صندلی
یکی از دلایل بیقراری کودکان در صندلی خودرو کودک میتواند راحت نبودن صندلی باشد. صندلی باید راحت باشد و کودک بتواند در آن دست و پای خود را تکان دهد، همچنین کمربندها بایستی دارای لایهای نرم و لطیف باشد که کودک را اذیت نکند.
قابلیت شستشو صندلی
کودکان حساس هستند و وسایل مرتبط با کودک باید همیشه تمیز باشند، صندلی خودرو کودک نیز از این قاعده مستثنی نیست و باید همواره از تمیزی آن مطمئن باشید و این را نیز در نظر داشته باشید که جنس رویه آن به گونهای باشد که قابلیت شستشو داشته و به راحتی تمیز شود.
[wpsm_button color=”red” size=”medium” link=”https://affstat.adro.co/click/f0b8612d-21e0-435b-a21a-1efd59733dbb” icon=”none” class=”” target=”_blank” rel=”nofollow sponsored”]صندلی های خودرو کودک خود را از دیجی کالا بخرید[/wpsm_button]
انواع صندلی خودرو کودک
صندلی خودرو کودک با توجه به سن، وزن و قد کودک دسته بندی میشوند. چهار نوع صندلی خودرو کودک وجود دارد:
[wpsm_list type=”check”]
- صندلی خودرو نوزاد
- صندلی خودرو خردسالان
- صندلی خودرو تقویتی
- صندلی خودرو قابل تنظیم
[/wpsm_list]
صندلی خودرو نوزاد: صندلیهای هستند که برای نوزادان از بدو تولد تا ۶ یا ۹ ماهگی مناسب هستند. چون نوزادان در این سن قادر به نشستن نیستند، در این صندلی به صورت خوابیده قرار میگیرند و دارای محافظ سر و گردن هستند و باید از لحاظ ایمنی در درجه بالا قرار بگیرند.
این نوع صندلی به راحتی قابل جا به جا شدن هستند و در زمانهای که نوزاد خواب است بدون در آغوش گرفتن، می توانید نوزاد را با صندلی از ماشین بیرون بیاورید. بهترین حالت قرار گیری آن رو به عقب است، این حالت استانداردترین حالت ممکن برای صندلی خودرو نوزاد است زیرا در ترمزهای شدید و تکانهای ماشین سر و گردن نوزاد در امان است.
اما بسیاری از مادران این را نمیپسندند و ترجیح میدهند بتوانند صورت نوزاد خود را ببینند و از حال او باخبر باشند و صندلی نوزاد را در صندلی عقب ماشین و رو به جلو قرار می دهند. در چنین شرایطی به شما توصیه می کنیم که حتماً آرام رانندگی کنید.
صندلی خودرو خردسالان: برای کودکان ۹ ماهه تا ۴ ساله مناسب هستند. صندلی خودرو خردسالان مانند صندلی نوزادان تمام موارد امنیتی و حفاظتی در آن رعایت شده، دارای پشتی قابل تنظیم است و کودک در آن به صورت نشسته قرار میگیرد. این نوع صندلی به دو صورت رو به جلو و رو به عقب قابل قرار گرفتن بر روی صندلی عقب ماشین است.
صندلی خودرو کودک تقویتی: کودکان بالای ۴ سال نیز به صندلی خودرو کودک احتیاج دارند و بهتر است از آن استفاده کنند. صندلی خودرو کودک تقویتی مخصوص این کودکان است و برای کودکان بالای ۴ سال طراحی شده است.
صندلی خودرو کودک قابل تنظیم: صندلی خودرو کودک قابل تنظیم در واقع ترکیب کردن صندلیهای خودرو کودکی است که ذکر کردیم. این صندلیها در دو نوع وجود دارند: ۱- ترکیب صندلی نوزاد و صندلی خردسال، ۲- ترکیب صندلی خردسال و صندلی تقویتی. از آنجا که صندلی خودرو کودکی وجود ندارد که بتوان از نوزادی تا ۸-۷ سالگی از آن استفاده کرد و هر نوع از آنها مخصوص سنهای خاص است بنابراین انتخاب این نوع صندلی خودرو کودک میتواند مقرون به صرفهتر باشد و تا چند سال مجبور به تعویض صندلی نخواهید بود.
چگونه کودک را به صندلی ماشین عادت دهیم؟
گلایه بسیاری از پدر و مادرها این است که کودکشان در صندلی ماشین مخصوص به خود بسیار ناآرام هستند و آنقدر بیقراری میکنند که پدر و مادر مجبور هستند کودک را از صندلی بیرون بیاورند تا آرام شود. هم اکنون نکاتی را به شما یادآوری خواهیم کرد تا بتوانید به کمک آنها فرزندتان را ترغیب به نشستن در صندلی خودرو کودک کنید.
اگر کودک نشستن در صندلی خودرو را یک قانون بداند راحتتر آن را میپذیرد. اولین کاری که باید انجام دهید این است که صندلی خودرو کودک را به دقت بررسی کنید. شاید دلیل بیقراری کودک راحت نبودن صندلی است و یا اندازه صندلی برای او مناسب نیست و به دلیل اینکه آزادانه نمیتواند در آن دست و پایش را تکان دهد کلافه میشود و گریه میکند.
بعد از اینکه از مناسب بودن صندلی و راحتی آن اطمینان خاطر پیدا کردید؛ حال محیط داخل ماشین و یا اطراف صندلی را برای کودک به محیطی آرامش بخش و سرگرم کننده تبدیل کنید. میتوانید از استیکرها و یا اسباب بازی مورد علاقه کودک استفاده کنید (این نکته را در نظر داشته باشید که اسباب بازی و یا وسایل ریز را در دسترس کودک قرار ندهید چرا که ممکن است کودک آن را به دهان برده و احتمال خفگی وجود دارد، میتوانید عروسکهای نرم را دور از دسترس کودک داخل ماشین آویزان کنید). گذاشتن موسیقی آرام و مورد علاقه کودک نیز میتواند نقش بسیار مهمی در آرام ماندن کودک و یا حتی به خواب رفتن او داشته باشد.
نکات مربوط به صندلی خودرو کودک
[wpsm_list type=”check”]
- صندلی خودرو کودک را به درستی نصب کنید و سعی کنید تمام جوانب احتیاط را رعایت کنید و محکم قرار بگیرد. برای این کار میتوانید از دفترچه راهنمای محصول کمک بگیرید.
- صندلی خودرو کودک نو بخرید و از خرید صندلیهای دست دوم بپرهیزید. مگر اینکه از گذشته صندلی مطلع باشید و بدانید آسیب ندیده و یا قدیمی نیست.
- همیشه قبل از حرکت تمام قفلهای کمربند ایمنی و همچنین نقاط اتصال به صندلی ماشین را بررسی کنید و بعد از اطمینان خاطر حرکت کنید.
- صندلی خودرو کودکی را خریداری کنید که دارای گارانتی و نشان استاندارد باشد.
- مطمئن شوید برندی که محصول را از آن خریداری میکنید تمام آزمایشات لازم از لحاظ ایمنی را بر روی صندلی خودرو کودک انجام داده است.
[/wpsm_list]
سخن پایانی
در خرید صندلی خودرو کودک بهترین و با کیفیتترین محصول را انتخاب نمائید. صندلی خودرو کودکی مناسب و خوب است که فرزندتان در آن بسیار راحت بوده و بالاترین سطح ایمنی و حفاظت را داشته باشد. تمام تلاش وبسایت ببین ببر در این مقاله ارائه یک راهنمای جامع خرید صندلی خودرو کودک و ذکر تمام ویژگیهای این محصول بوده است. خوشحال میشویم نظرات خود را با ما در میان بگذارید.